Levertijden

Wanneer een artikel op voorraad is verzenden wij deze doorgaans binnen 3 werkdagen, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen en artikelen waarbij een afwijkende levertijd staat vermeld.

Gepersonaliseerde artikelen worden speciaal voor u bedrukt. Omdat wij dit zo goed mogelijk willen doen, kan het zijn dat de levertijd wat langer duurt. Houdt u er rekening mee dat de verzending van gepersonaliseerde artikelen tot 7 werkdagen kan duren.

Indien u meerdere artikelen besteld, met verschillende levertijden, wachten wij altijd met verzenden tot uw bestelling helemaal compleet is. 

Verzending

Wij verzenden al onze artikelen met PostNL. U kunt er tijdens het bestelproces ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij een PostNL-afhaalpunt.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 5,95 voor verzendingen binnen Nederland. Bij een bestelling van € 75,00 of meer zijn de verzendkosten gratis.

Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten altijd € 9,95.

Afhalen bij Hipste Kinderkleding

Woont u in Spijkenisse en omstreken, dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te halen bij Hipste Kinderkleding. Dit kan uitsluitend op afspraak. Zodra uw bestelling klaar ligt ontvangt u van ons mail. Daarna kunt u via de mail of whatsapp een afspraak maken om uw bestelling af te halen.  Voor het afhalen worden geen kosten berekend.

verzending levertijden